x
Ücretsiz Kargo 75 ve üzeri kargo bizden
İade ve Değişim 14 gün içinde iade imkanı
Güvenli Alışveriş SSL Sertifikası ile güvendesiniz

Blog

Ayakkabı insan hayatının en temel ihtiyaçlarından birisi olarak ortaya çıkmış olmasına rağmen günümüzde kişinin kendini ifade ettiği karakteristik bir aksesuar haline gelmiştir. Binlerce farklı model ve tarzda üretilen ayakkabılar topuklu, topuksuz, spor, günlük, çizme, bot gibi temel kategoriler altında toplanmaktadır.

Ayakkabı nasıl genişletilir? Ayakkabı genişletme yöntemleri nelerdir?

3941 defa okundu
12 Nisan 2017 - 14:28:38
Ayakkabı nasıl genişletilir? Ayakkabı genişletme yöntemleri nelerdir?

Yeni alınan ayakkabılarınız ilk giydiğinizde ayağınızı sıkabilir ve hatta ayak parmaklarınızı sıkıştırarak su toplamasına neden olabilmektedir. Ayakkabılar ilk olarak alındığında belirlenen kalıp modeli bazı ayaklara daha sıkı gelebilen ve modellerin de taraklı ayaklarda sıkarak daha sert bir yapı hissettiren modeller olmaktadır. Sıkan ayakkabılarınızı peki kendi imkanlarınız ile evinizde nasıl genişletebilir siniz? Sıkan ayakkabılarda meydana gelen o sıkı ve sert olan deri dokuyu öncelikle bir havluyu ılık su ile ıslatarak ayakkabınızın içine tamamen oturduğundan emin olun ve havluyu yaklaşık 24 saat ayakkabının içinden çıkarmadan genişleme imkanınız bulunmaktadır. Havluda bulunan ılık suyu ayakkabı derisi zamanla emerek genişler ve yumuşak bir hal alarak ayaklarınızın şeklini almaktadır. Ayakkabılarınızın içinde bulunan deri kısmının hangi sıvı ve maddeler ile oldukça kolay şekilde genişleyebilmektedir. Ayakkabıların genişleme yöntemleri oldukça fazladır. Ayakkabılar genellikle ayakkabıları istenilen numarada kalıba verirken evde de ayakkabı genişletme yolları oldukça fazla şekilde bulunmaktadır.

Sıkan ayakkabı için ne yapmalı?

  • Ayakkabınızın içine saf alkol dökerek bir gece boyunca bekleyebilirsiniz.
  • Ayakkabınızın içinde bulunun iç astar bölgesine ispirto ile ıslatıp ispirto ayakkabınızın derisini genişlettiğinde kullanabilirsiniz.
  • Sıkan ayakkabınızın iççine su dolu bir poşeti tam girecek şekilde ayarlayarak koyun ve buz dolabında derin dondurucu kısmında sabaha kadar bekletin ayakkabı hem yanlardan hem de burnundan genişleyecektir.
  • Sizin için önerebileceğimiz bir diğer ip ucu ise ayakkabı almadan önce ayaklarınızın akşama kadar yorulduğu bir günü seçiniz. Akşama kadar yorulan ayaklar şişer ve alacağınız ayakkabı sonrasında ayağınızı sıkmaz.

Sıkan ayakkabılarınızı bu şekilde genişletebilir ve geniş yapıda ayakkabılara ulaşıp ayağınızı sıkmayan ayakkabınızı gönül rahatlığı ile giyebilirsiniz. Ayağı sıkan ayakkabılar kan akışını da yavaşlatarak vücudunuzda kan akını yavaşlatır ve daha hızlı şişer üstüne ağrılı bir süreç geçirebilmektesiniz. Ayakkabılarınızın bu şekilde genişlemesini sağlayarak daha rahat bir giyim konforu elde edebilmektesiniz. Ayakkabı sıkması insan sağlığını olumsuz etkileyen anında kan akışını yavaşlatan ve vücutta bulunan diğer damarların dolaşımını sağlayan damarların yavaşlaması ile ayakkabı ayağınızdan çıktığından kan bir anda hızlı akıma geçer ve bir anlığına başınızı döndürebilmektedir.

Sıkan ayakkabı nasıl genişletilir?

Sıkan ayakkabılarınız için ılık suya batırılmış ve içine konulmuş bir havlu, yeteri miktarda atarı ıslatacak ispirto, saf alkol, ılık su ve dondurucu da kolaylık genişleyen ayakkabılara sahip olabilir ve bu kolay yöntemler ile ayakkabı genişletmek için ekstra ücret ödemeden yapabilmektesiniz. Ayakkabılarınız için daha uygun ve daha kullanışlı genişletme fikirlerini uygulayarak istenilen ayarda bir genişletme sağlayabilmektesiniz. Ayakkabınızın ister bez ister deri, rugan veya diğer çeşitlerde olması kullanacağınız maddelerin farklılaşmasını etkilemez ve her türden kumaş ve deriye bu fikirleri uygulayabilmektesiniz. Ayakkabılarınızın daha kullanışlı ve güzel bir şekilde genişlemesi için daha başka fikirlerde bulabilir ve ayakkabılarınızı kendiniz evinizde genişletebilirsiniz. Daha güzel ve tam da istediğiniz ayarda genişleyen ayakkabılarınızı bir gün sonra rahatlıkla giyebilirsiniz.

  • sıkan ayakkabılar nasıl genişler
  • ayakkabı genişletme
  • ayakkabı genişletmek için ne yapılır
  • ayakkabı genişletme yolları
  • ayakkabı genişletme nasıl yapılır

Yorum Yaz


Yorumlar

Bu makale için henüz yorum yazılmamış! İlk siz yazın...
KATEGORİLER
POPÜLER YAZILAR
YENİ YAZILAR
Kampanyalardan habersiz kalma!