x
Ücretsiz Kargo 75 ve üzeri kargo bizden
İade ve Değişim 14 gün içinde iade imkanı
Güvenli Alışveriş SSL Sertifikası ile güvendesiniz

Blog

Ayakkabı insan hayatının en temel ihtiyaçlarından birisi olarak ortaya çıkmış olmasına rağmen günümüzde kişinin kendini ifade ettiği karakteristik bir aksesuar haline gelmiştir. Binlerce farklı model ve tarzda üretilen ayakkabılar topuklu, topuksuz, spor, günlük, çizme, bot gibi temel kategoriler altında toplanmaktadır.

Ayakkabı sipariş verirken nelere dikkat edilmeli?

2442 defa okundu
12 Nisan 2017 - 14:37:32
Ayakkabı sipariş verirken nelere dikkat edilmeli?

Alışverişe çıkmak için hiç vaktiniz yok ya da çok mu yorgunsunuz? Bu nedenle tüm alışverişin internet ortamından online olarak yaptınız ve bir tek ayakkabılarınız mı kaldı? Ayakkabılarınızı da internetten ya da başka bir ortamdan sipariş vermek istiyorsunuz ancak güvenemiyor musunuz? Ayağıma olmazsa bir de değiştirmek gerekir diye mi düşünüyorsunuz? Tüm bu sorularınıza yanıt olarak ayakkabı sipariş verirken dikkat etmeniz gereken ipuçları mevcuttur. Ayakkabı siparişi, diğer tüm alışveriş ürünlerinin siparişinden biraz daha farklı olarak yapılmaktadır. Ayak numarasının kalıp şeklinde uymaması, göründüğü renkten farklı bir renkte sizlere ulaşması, çekimlerinden dolayı, ışık renklerinden ve satış sitelerinin tasarımlarından dolayı farklı modellerin elinize geçmesi gibi pek çok sorunla karşılaşmak mümkündür. Bu nedenle bir ayakkabı siparişi vermeden önce dikkat edilmesi gerekenlere dikkat ettiğini sürece, bu gibi durumlarla karşılaşmanız çok daha az ihtimalli olacaktır.

Ayakkabı nasıl sipariş verilir?

Ayakkabı sipariş verirken dikkat edilmesi gereken hususlar içerisinde ilk olarak yer alan eylem, ayakkabıların hangi adresten alınacağına karar vermektedir. Bir ayakkabı modelinden binlerce online satış mağazasında bulmak mümkündür. Bu nedenle tüm online ayakkabı mağazalarını iyice araştırmak ve aynı model ayakkabının hangi adreslerde daha ucuz hangi adreslerde daha pahalı olduğuna dikkat etmek gerekmektedir. Beğendiğiniz ve sipariş etmek istediğiniz ayakkabı modeli eğer bir adreste daha pahalıysa, oradaki mutlaka daha kalitelidir. Bu nedenle öncelikle bütçenizi de ayarlamanız gerekmektedir. Daha sonra adreslerde bulunan müşteri yorumlarını da dikkate alarak ayakkabınızı sipariş etmelisiniz.

  • Ayakkabı sipariş ederken, en kaliteli ve güvenilir online mağazaları gezmeniz gerekmektedir.
  • Bir ayakkabı siparişi vermeden önce, internet ortamında ayak numaranızı ölçtürmeli ve kalıplarının büyük mü yoksa küçük mü olduğunu öğrenmelisiniz.
  • Her ayakkabı modelinin kalıplarında farklılık olduğunun bilincinde olarak sipariş vermelisiniz.
  • Beğendiğiniz ayakkabı modelini sipariş vermeden önce, o modeli gerçek bir mağazada görüp incelediğinizden emin olmalısınız.

Ayakkabı seçimi nasıl yapılır?

Ayakkabı siparişi verirken aynı zamanda bütçenizi de göz önünde bulundurmanız gerekmektedir. O ayakkabıyı hangi amaçla sipariş verdiğinizi bilmeniz ve uzun süreli kullanıp kullanmayacağınızı netleştirmelisiniz. Ayakkabı siparişi vermek oldukça kolaydır ancak sonuçları farklı bir şekilde görülebilir. Sipariş vereceğiniz ayakkabının ayak numaranıza uygun olacağından emin olmalısınız. Renklerini ve tasarımını beğendiğinizden ve gerçekte gördüğünüzden emin olmanız gerekmektedir. Dikkat edilmesi gereken bu hususlara dikkat etmediğiniz takdirde, ayakkabı sizlere büyük ya da küçük numara olarak ulaşabilir. Renkleri ya da tasarımları farklı bir şekilde ulaşabilir. Fiziki olarak ayakkabıyı sipariş verirken ödeme taleplerine ve ayakkabının numarasını doğru seçtiğinize de dikkat etmelisiniz. Ve bir ayakkabıyı sipariş verirken dikkat edilmesi gereken en önemli durum ise ayakkabının kapıda ödemeli olarak sipariş verilmesidir. Sizlere beğendiğiniz ayakkabıdan farklı bir ayakkabı gelmemesi adına, kapıda ödeme seçeneği her zaman en uygun sipariş seçeneğidir.

  • ayakkabı sipariş ver kapıda ödeme
  • ayakkabı sipariş verme
  • ayakkabı sipariş bayan
  • bayan ayakkabı sipariş ver
  • bayan ayakkabı sipariş
  • ayakkabı sipariş

Yorum Yaz


Yorumlar

Bu makale için henüz yorum yazılmamış! İlk siz yazın...
KATEGORİLER
POPÜLER YAZILAR
YENİ YAZILAR
Kampanyalardan habersiz kalma!