x
Ücretsiz Kargo 75 ve üzeri kargo bizden
İade ve Değişim 14 gün içinde iade imkanı
Güvenli Alışveriş SSL Sertifikası ile güvendesiniz

Blog

Ayakkabı insan hayatının en temel ihtiyaçlarından birisi olarak ortaya çıkmış olmasına rağmen günümüzde kişinin kendini ifade ettiği karakteristik bir aksesuar haline gelmiştir. Binlerce farklı model ve tarzda üretilen ayakkabılar topuklu, topuksuz, spor, günlük, çizme, bot gibi temel kategoriler altında toplanmaktadır.

Zıplayan ayakkabı, zıplama ayakkabısı nedir? Ne işe yarar?

4370 defa okundu
04 Şubat 2017 - 17:07:58
Zıplayan ayakkabı, zıplama ayakkabısı nedir? Ne işe yarar?

Zıplayan ayakkabı, zıplama ayakkabısı, zıp zıp ayakkabı, kanguru ayakkabı olarak farklı şekillerde isimlendirilen bu ayakkabılar son zamanlarda adını oldukça sık duyduğumuz, eğlenmek ve keyifli zaman geçirmek isteyenlerle birlikte zayıflamak isteyenlerin de oldukça tercihi haline gelen çok sevilen ve beğenilen bir ürün oldu. Aktivite ve egzersiz özelliği de sağlayan zıplayan ayakkabı tasarımı işinde uzman bilim adamları tarafından düşünüldü ve sağlığa uygun olarak tasarlanarak piyasaya sürüldü. En sevilen yanı zıplarken eğlenmek olan ayakkabı tasarımı ile dikkat çekerken genç yaşlı her kesime hitap etmesi ile de tercih edilebilirliğini arttırmayı başardı. Bu sayede oldukça geniş bir kesime kullanım imkanı veren ayakkabılar kan dolaşımını hızlandırmaya, kondisyon arttırmaya hatta zayıflamaya ve form tutmaya da yardımcı oluyor.

Zıplayan ayakkabı nasıl bir ayakkabıdır?

Asıl amacı spor yapma aktivitesini arttırmak olan ürünün gördüğü yoğun ilgi eğlence için kullanımına da yol açmıştır. 1 saatlik kullanımda 1000 ila 1500 kalori yakımı sağlıyor olması spor yaparken ki etkiyi verirken sağlıklı ve zinde olunmasını da sağlıyor. Bu ayakkabıları kullanan kişilerin farklı spor aletlerine ve ağır egzersizlere ihtiyacı kalmadığından tek bir ürünle kilo vermenize, forma girmeniz ve formda kalmanıza yardımcı olacak özelliği olduğu görülüyor.

Zıplatırken vücudun yer çekiminden daha az etkilenmesini sağlarken altındaki yay sistemi sayesinde de eklemlere sert basınç uygulanmasını ve tabi ki haliyle kas ve eklem ağrısı yaşamanızı da engelliyor. Renkli ve değişik tasarımı ile dikkat çeken ve kullanırken eğlendiren zıplayan ayakkabılar dış malzemesi sayesinde sert ve koruyucu tabaka oluşturuyor. Üzerindeki bantlar ile ayağınızı kavrama özelliği olan ayakkabıların bilek bölümü yüksekliği ve malzemesi dolayısıyla koruyucu nitelikte dizayn edildiği görülüyor. Özellikle kendi içinde kullanılmak üzere verilen çoraplarla kullanımı ayağı kavramayı ve bileği korumayı daha da kolaylaştırıyor. Zıplarken bileğin dönmesi, ayağın burkulması, çarpma ya da parmak zedelenmesi gibi durumların da önüne geçilmiş. 36 ve 43 numaralar arası bulunan ürünlerden dilediğinizi alabilir ve sorunsuz kullanabilirsiniz.

Bir anlamda son teknoloji ürünü olarak da değerlendirilen bu ürünlerle zıplarken zayıflamak çok popüler oldu. Dünyada ve Türkiye'de duyulan ve birçok alıcıya ulaşan ürün stresli çalışma ve yaşam koşullarından eğlenerek sıyrılmaya da imkan sunuyor. Kaliteli ve rahat kullanımı, ergonomik yapısı, ayak ve vücut sağlığını destekleyen zıplama ayakkabıları kullanımı sırasında da güvenli bir hizmet veriyor. İlk akla gelen sorulardan olan zıplarken düşersem, zıplarken bileğim zarar görürse, kaslarım zedelenirse gibi endişeleri geride bırakan bu ürün tasarım sırasında tüm bunlar dikkate alarak hazırlanmış.

Spor egzersiz aleti, spor merkezi çalışmaları ve ağır diyetli beslenme şekillerinden kaça insanlara müjde veren bu ürün az maliyetle eğlenceli ve uzun süreli spor imkanı sunuyor. Sadece giyin ve istediğiniz yerde bu eğlenceyi yaşayarak spor aktivitenize yeni bir soluk getirin. Çocuklarınız veya arkadaşlarınızla birlikte kullanırken keyifli vakit geçireceğiniz bu ürün yeni bir oyunun da parçası olacak. Bilim adamlarının fikirleri ile bir araya getirilen görüşlerinden ortaya çıkan zıplama ayakkabıları herkesin kullanımına uygundur. Ciddi bir sağlık sorununuz yoksa, hareket kısıtlılığınız ya da engeliniz yoksa, eğlenmeyi ve gülmeyi seviyorsanız istediğiniz yerde hatta müzik eşliğinde bu ürünle zıplayabilirsiniz. Kısaca son kez sıralamak istersek;

Zıplama ayakkabısı faydaları

  • Kan dolaşımınızı hızlandırmaya yardımcı olur ve düzenler.
  • Nefes darlığı ve solunum sıkıntısını aşmaya yardımcı olur.
  • Vücudunuzun denge oranına olumlu etki sağlar.
  • Vücut direncini arttırır ve daha sağlıklı olmayı sağlar.
  • Vücudun metabolizma hızını arttırır ve zayıflamaya yardımcı olur.
  • Kondisyonda kalmaya ve form tutmaya yardımcı olur.

Zıplayan ayakkabı ile düzenli egzersiz yapılması halinde ciddi kalori yakılmaktadır.

  • zıp zıp ayakkabı
  • zıplayan ayakkabı
  • zıplama ayakkabısı fiyat
  • zıplama ayakkabısı
  • kangoo jumps ayakkabısı
  • zıplayan ayakkabı kullananlar
  • funny jumps ayakkabı

Yorum Yaz


Yorumlar

Bu makale için henüz yorum yazılmamış! İlk siz yazın...
KATEGORİLER
POPÜLER YAZILAR
YENİ YAZILAR
Kampanyalardan habersiz kalma!