x
Ücretsiz Kargo 75 ve üzeri kargo bizden
İade ve Değişim 14 gün içinde iade imkanı
Güvenli Alışveriş SSL Sertifikası ile güvendesiniz

Blog

Ayakkabı insan hayatının en temel ihtiyaçlarından birisi olarak ortaya çıkmış olmasına rağmen günümüzde kişinin kendini ifade ettiği karakteristik bir aksesuar haline gelmiştir. Binlerce farklı model ve tarzda üretilen ayakkabılar topuklu, topuksuz, spor, günlük, çizme, bot gibi temel kategoriler altında toplanmaktadır.

Ayakkabı çanta uyumu nasıl olmalı? Ayakkabı çanta kombinleri

4138 defa okundu
04 Mart 2017 - 08:44:37
Ayakkabı çanta uyumu nasıl olmalı? Ayakkabı çanta kombinleri

Ayakkabı çanta uyumu estetik bir görünüm yakalayabilmeniz üzere oldukça önemlidir. Doğru kombinleme ile tarzınıza uygun olan görünüme ulaşma imkânını yakalayabilirsiniz. Özellikle çanta ve ayakkabı arasındaki uyum elbise ile ayakkabı arasında yakalanması gereken uyumdan çok daha önemlidir. İdeal kombine ulaşabilmek üzere çanta ve ayakkabı arasında gereken uyumun sağlanabilmesi üzere yapmanız gerekenleri bilmeniz şarttır.

Özenli , şık veya gösterişli olabilmek tüm kadınların hayallerini süsleyen bir olgudur. Günlük giyim sırasında tercih ettiğiniz kombinleri oluşturmak özel bir gece için kombin oluşturmaktan çok daha zordur. Bu gibi durumlarda elbisenizi seçtikten sonra bu elbise rengi ve kumaşına uygun ayakkabı modelini seçebilmeniz gerekmektedir. Sade elbiselerden yana bir tercih yapan bireylerin aksesuar, çanta ve ayakkabı seçimine ilgi çekici detayları tercih etmeleri daha estetik bir görünüme kavuşmaları ve elbisenin havasını değiştirebilmelerine yardımcı olacaktır. Siyah sade bir elbise için kırmızı ruj, ayakkabı ve çantalar kuşkusuz estetik bir uyum yaratacaklardır. Siyah elbiseler yanında kullanacağınız çanta veya ayakkabıların renk seçiminde çok fazla kafa yormanıza gerek yoktur. Siyah elbiseler yanında yüksek topuklar ve küçük çantalar ideal seçim olacaktır. Gümüş ve payet detaylarını bir arda kullanarak sade beyaz elbiselerinize dahi şık bir hava verebilmeniz mümkündür. Kıyafet tutkunlarının çok iyi bildikleri konulardan biri de ayakkabılarına uygun çanta seçimi yapmanın önemidir.

Ayakkabı ve çanta kombini

En zor ayakkabı/çanta seçimleri, renkli elbiselerin yanına seçilecek uygun modelleri belirleyebilmektir. Renkli kıyafetlerinizde düz renkte çantalar veya kıyafette yoğun olan renkler ile örtüşen çantalar seçmenizde fayda vardır. Renkli kıyafetleriniz ile uyum sağlayabilecek çantaları bulabilmek üzere, çanta seçimi yaparken yanınızda giyeceğiniz kıyafetin bulundurulması gerekmektedir. Renkli elbiselerin ufak detaylarından kopya alabilmeniz mümkündür. Bu detayları göz önünde bulundurarak ideal çanta seçimini yapabilirsiniz. Birbirine zıt renkler arasından seçim yapmanız zıtlık içerisinde bir uyum yakalamanıza ve gecenin en çok dikkat çeken bireyi haline gelmenize neden olacaktır. Abiye model seçiminde sizlere yol gösterebilecek olan konulardan biri de elbise boyunuzdur. Uzun elbiseler ile çok büyük çanta modelleri kullanılmamalı, kısa elbiseler ile ise mini boy çantalar kullanılmamalıdır. Uzun elbiseleriniz ile üzerinde çeşitli detaylar bulunan çantaları kullanmanız faydalı bir uygulama olacaktır. Kısa elbiselerin boyunu uzatmak üzere ise büyük çantalar kullanılabilir. İşlemli küçük çantalar da uzun elbiseleriniz ile uyum sağlayabilecek parçalardır. Üzerinde bulunan detaylara uygun olarak takı seçimi yapmanız, daha estetik bir görünüme kavuşmanızı ve fazlalıklardan kaçınmanızı sağlayacaktır. Herhangi bir takı elbisenizin havasını tamamıyla değiştirebilir ve sizlere yeni bir görünüm kazandırabilir. Bu sebeple elbise ve çanta modeline uygun takı seçimi yapabilmek oldukça önemlidir. Elbisenize uygun takılar arasından seçim yapmamanız durumunda estetik olmayan bir görüntünün oluşmasına sebebiyet verebilirsiniz.

Ayakkabı ve çanta uyumu nasıl olmalı?

Ayakkabı ve çanta uyumunu sağlayabilmek üzere ; bu ikisinin kumaşı arasında uyum yakalayabilmeniz gerekmektedir. Ayakkabılarınız veya çantalarınız elbiselerinizin daha dikkat çekici görünmesine sebebiyet verebilecek bir durumdur. Çantanızı uygun olarak renklendirmeniz durumu şıklık seviyenizi yükseltebilecek bir durumdur. Bu sebeple çanta ve ayakkabı seçiminde oldukça dikkatli davranmanız gerekmektedir. Örneğin; beyaz bir elbise ile uyum sağlayabilecek modellerin rengi gümüş olmalıdır. Beyaz elbiselerinizi gümüş renkli çanta veya ayakkabılar ile süslemeniz, elbisenin yapısını tamamıyla değiştirecek bir durum olacaktır. Oldukça sade görünen elbiselerinizi bu gibi ufak detaylar ile renklendirmeniz mümkündür. Ayakkabı ve çanta uyumunu sağlamak üzere aynı gün içerisinde alışverişi yapmanız tavsiye edilmektedir. Çanta seçimi yaparken ayakkabınızı, ayakkabı seçimi yaparken ise çantanızı yanınızda götürmeniz tavsiye edilmektedir.

  • çanta seçimi
  • ayakkabı ve çanta
  • ayakkabı ve çanta uyumu
  • ayakkabı ve çanta modelleri ve fiyatlar
  • ayakkabı ve çanta kombini
  • ayakkabı çanta kombinleri

Yorum Yaz


Yorumlar

Bu makale için henüz yorum yazılmamış! İlk siz yazın...
KATEGORİLER
POPÜLER YAZILAR
YENİ YAZILAR
Kampanyalardan habersiz kalma!